Kärlek med ord och foton

M e l i n d a . Ö h m a n

Tröttmössa och krasslig

Allmänt Permalink0

Ända sen jag steg upp imorses kl 06:40 så kände jag mig krasslig.. Övervägde först att inte gå o lämna sonen på dagis men gjorde det iaf för hans skull :) han är där mellan 8:30-15:00 och jag låg mest här hemma i soffan efter det och gjorde nog slut på en hel toarulle och jäkla näsa bara rinner och rinner! Jag måste ha varit snurrig i huvet och trött för jag "råkade" hämta sonen 1 timma för tidigt?! Hur kunde jag ta så fel på tiden undrar jag?! Märkte det när jag kom hem och ser att klockan då bara var 14:30!! Haha.. Och på dagis sa de inget..? Nu efterhand så minns jag hur en fröken kollar schemat ^^ jaja ingen stor grej så men han ville inte gå hem och det förstår jag ju nu ;) här sitter jag småfrusen nu och dricker te och smaskar på små mini kakor och nyser vart annat! Snart sängen :) trevlig helg!

Sluta med napp = hamster

Allmänt Permalink1
Hej min vän ♥
 
Vi har försökt flera gånger att Melvin ska sluta med napp men har gång på gång inte gått.. jag vet själv hur det var att sluta med napp.. det var inte lätt! Jag minns det så väl och som så många föräldrar så blev både jag och min bror mutade med leksaker och jag fick den barbie dockan jag velat ha! 
 
 
 
Nu har jag och Melvin kommit överens om att om han slutar med napp NU så kommer han få en egen liten guldhamster som han ett tag velat ha :) Han pratar ofta om katten Milla vi hade och han saknar henne massor och det gör även jag! Det blir ingen katt igen men en hamster kan jag gå med på att skaffa :)
 
Kram ♥

Hårt träningspass ikväll

Allmänt, Träning Permalink0
Jag kunde inte låta bli att ta en sväng på löpbandet :P har längtat så mkt efter det!!! 
Gjorde även andra övningar här hemma och känner redan hur magen fått jobba ^^
Instagram för daglig uppdatering: melindaohman
Till top