Kärlek med ord och foton

M e l i n d a . Ö h m a n

Bilder från veckan..

Allmänt Permalink0
Instagram: melindaohman

Med i expressen idag

Allmänt Permalink0
Jag är glad att expressen tog med delar av mitt förra inlägg för jag tycker det är viktigt att inte glömma bort oss tjejer som blivit dumpade på detta sätt och vi har känslor som alla andra, vilket helt glömdes bort!! Det är bara bönderna det ska tröstas tydligen!! :( 

Min resa i bonde söker fru!

Allmänt Bonde söker fru, Bonde söker fru 2015, Bonde söker fru Markus, Bonde söker fru Melinda Permalink0
Press och media får tillåtelse att andvända innehållet i mitt blogginlägg.
 
Först vill jag börja med att att säga.. Wow vilken upplevelse det har varit att varit med i bonde söker fru :) på både gott och ont, gick verkligen inte till så som jag trodde! det var intensiva tuffa långa dagar på sundbyholms slott med både skratt och tårar. Men i kvällens avsnitt tog min resa slut ♥
 
Första blicken..
Inne i stora salen på slottet när vi för första gången skulle få se våra bönder hände något.. Markus var svår att få ögonkontakt med och man såg direkt var hans blick stannade.. på Matilda såklart och detta var något vi alla tjejer lade märke till! Redan då kände jag att det var kört, iaf för min del!
 
Speeddejten..
Just vår speeddejt var sent på kvällen och man var sliten och trött efter en intensiv dag och man kände sig väl inte på topp just då men jag tycker den gick hyffsat bra.. vi pratade om allt möjligt, vilket inte kom med i programmet.. vi var klara nära midnatt!
 
 
Gruppdejten..
Ja vad ska man säga.. helt ok dejt men vi/jag förstog tidigt att något inte stod rätt till då han var väldigt off mot oss tjejer! Sen tycker jag att det var tråkigt att de valt fiske/bada/bastu till oss, jag är inte den som gillar fiske och bastu så mkt men jag bastade enbart för hans skull! Annars hade jag enormt kul med tjejerna :) Anni & Nina som jag kommit väldigt nära.
 
Valet..
Spända och nervösa var vi när vi satt där och väntade på Markus och Linda.. direkt visste vi att nått var galet när han började prata men att han dumpar alla oss kom som en chock!!! vilka var hans andra favoriter då kan man ju undra?! Du har själv valt ut våra brev, eller?! och tydligen räkte 5-10 min för honom att känna att en person inte är nått för honom! Jag tycker han kunde gett oss en ärlig chans att visa vilka vi är.. på insidan och inte gå på utsidan och den jävla skumma känsla han hade fått!! Men det var Matilda han ville ha och då var det kört för oss tjejer att göra intryck på honom! Markus säger i avsnittet att han inte vill såra någon.. klart som fan han kommer såra oss alla, han gjorde exakt det som Matilda gjorde mot honom mot oss!!
 
 
Direkt efter hans val och vi kramats så försvann han med Linda och det var sista gången vi såg honom.. bara det kändes oxå jävligt skumt.. där stog vi shockade och undrade vad som precis hänt?! Fort tillbaka till slottet och hämta våra saker och åka hem samma kväll.. Eftersom jag hade väldigt lång väg hem så fick jag ta in på hotell i stockholm och precis innanför dörren in till mitt rum bröt jag ihop totalt.. jag bara grät och grät!! fortf shockad och omtumlad.. jag var så ledsen och arg för att man inte fått visa mer och få en ärlig chans! Men men, som jag brukar säga.. hans förlust ;) 
  
 
Så otroligt glad att jag valde att vara med för jag mötte kanske inte kärleken i en bonde men jag fann underbara vänner för livet :) Speciellt Anni & Nina ♥
 
Instagram: melindaohman
Till top