Kärlek med ord och foton

M e l i n d a . Ö h m a n

Beskedet..!

Allmänt Permalink0
Idag kom det brev jag väntat så länge på.. 
Dock hade jag hoppats på annat svar men hade det ändå i bakhuvudet.. att så lätt kan jag inte komma undan! Jag hade det på känn.. redan sen länge! Tror jag var i lite chock efter att jag läst brevet.. sen kom tårarna.. jag har fortf inte hunnit smälta allt och fattat beslut men  efter att ha fått stöd från vänner och familj så borde jag tänka på mitt bästa.. att ta bort allt.. eller ska man våga chansa en sådan sak?! Och jag hade 3e gradens cellförändringar och det kan ju bli cancer senare i livet.. ska jag då gå och undra.. vara orolig och gå på massa kontroller och vänta på den dagen?
 
"Om man en gång har haft medelsvåra eller svåra cellförändringar som har bekräftats med vävnadsprov har man även i framtiden en något ökad risk att utveckla nya cellförändringar och till och med cancer."
 
Tar jag bort allt så kan jag inte få fler barn, vilket jag igentligen ville senare i framtiden.. tänk om jag möter kärleken igen och han vill skaffa barn? Kommer jag då bli sårad och lämnad pga det? Jag är lite rädd för den tanken.. men kan jag rädda mitt liv genom att ta bort allt så kommer jag göra det och inte våga chansa.. jag har 3 underbara söner ♥ men visst.. det är lite läskigt när jag tänker på att ta bort allt.. min önskan är att få må bra igen ♥
Till top