Kärlek med ord och foton

M e l i n d a . Ö h m a n

Operationen äntligen klar!

Allmänt Permalink0
Då var denna jobbiga op klar.. redan i väntrummet var jag sjukt nervös.. Jag var skakis och spänd under hela operationen, trots att jag får lugnande men jag sj kände mig inte alls lugn av det jag fick :/ och var nått så fruktansvärt att ligga där.. när de lade själva bedövningen i livmodertappen, alltså det var nått av det värsta jag varit med om!!!! Jävlar vilken smärta!!!!!! :(
 
och ena sköterskan som höll min hand sade innan att det kommer spänna och vara lite obehagligt lite när de sprutar in bedövningen.. JO DU.. det var fruktansvärt och var inte alls skönt att få en lång nål in i slidan och uppkörd i tappen.. man tackar! Under själva op skakade jag och hade hög puls för jag var så jävla rädd!
 
Det hände då och då att jag kände lite smärta när de skärde bort bitar från tappen.. det var så jobbigt och tårarna rann lite från mina kinder.. så om jag ska op igen så ska jag få sövas sade de.. tack för det! Operationen tog ca 30 min och jag jag fick lägga mig i en vanlig säng och rullades in på BB-avd för att kvickna till lite och fick lite frukost.
 
Bitarna de tog bort skickas iväg på analys och håll tummarna nu för att det inte visar sig vara cancer!!! 
 
Precis innan operationen, 3 tabletter och den snygga klädseln ;) den snygga vita rocken.. knälånga strumporna och en rosa hätta :D tummen upp för den :P
Precis klar med operationen här.. småtrött och lullig!
Läkaren kunde inte stoppa blödningen helt vid op så nu får man knapra en jädrans massa tabletter :/ blää!
Har varit hemma nu ett par timmar och är supertrött.. småfryser till o från och har sovit lite :) ikväll ska jag njuta av lite gotte ;) det förtjänar jag!
 
Jag vill tacka er alla via fb och instagram för stöttande ord och lycka till :) <3 TACK för att ni finns!!
Jag saknar dig min lille minigubbe <3
Till top