Kärlek med ord och foton

M e l i n d a . Ö h m a n

Melvins 1 års-kalas .Bildbomb.

Melvin 110919 Permalink5
Är det kalas så e det ;)
Melvins pressent från Moster Fridha =D ska försöka fota alla pressenter imorgon.. är nog upp mellan 30-35 pressenter ;) bortskämda unge! Haft en underbar dag med min son ♥

Ibland vill man bara dunka skallen i väggen..

Melvin 110919 Permalink6
Ja som rubriken lyder.. ja ni kan nog ana va det gäller.. Melvins nattning har ju totalts ändrats till en skräck då han trotsar som FAN.. va e fel och hur kommer det sig att han kör så med mig redan nu?!?!?! Jag har då inget minne av att de var så för dom andra och har aldrig haft dessa "problem" tidigare.. Han kastar napparna.. bäddar om totalt och kastar över allt till golvet och jag blir tvungen att bädda om på nytt.. ja va e det.. miljoner gånger.. SUCK.. hämta de kastade napparna.. hämtar jag dom inte skriker han som FAN tills han fått dom.. hade jag bott i hus ensam hade han fått skrikit men bor ju med 3 andra i huset och vill inte grannarna ska undra vad som pågår!
 
Jag blir GALEN.. jag försöker göra allt.. tar upp honom och lugnar honom lite.. ger honom trygghet.. provar igen att lägga honom.. då börjar de om på nytt.. vissa gånger "ryter" jag till "NEJ MELVIN" men han skiter totalt i det.. försöker lägga honom ner men han vägrar.. ställer sig upp o kastar napparna.. jag försöker lägga honom ner igen utan han reser sig igen och jag orkar inte stå kvar utan går iväg för att andas.. han skriker efter sin napp.. jag får hämta den.. och så går det om.. och om.. och om igen.. över 1 timmas tid.. då e det riktigt nära att jag dunkar skallen i väggen!!! Nu har han somnat tack och lov! Känner gråten i halsen..
 
Snälla ge mig tips på vad jag kan göra? Hur nattar ni?

2 steg idag =D

Melvin 110919 Permalink1
Efter första steget igår så vågar han nu lite mer =D nyss blev det 2 steg =D hihi mammas duktiga kille ♥
Till top