Kärlek med ord och foton

M e l i n d a . Ö h m a n

Trött mamma plus BVC idag..

Melvin 0-3 månader Permalink1
Natten till tisdag 31 så sov vi inte mkt.. Melvin sov oroligt HELA natten :( orkar igentligen inte blogga men gör det iaf.. ska strax krypa ner i sängen.. Var en sväng in till ullared för vi skulle till BVC idag och Melvin skulle även träffa barnläkaren.. Melvin har haft utslag under en längre tid så fick nu tips om att smörja honom med Miniderm och skulle det inte gå över så ska han få remiss till hudläkaren.. Han växer sakta men säkert :) han är nu 74cm lång och väger 10240 gram :) Postade paket till William idag och hoppas han blir glad ♥ nä nu ska jag sova :) härligt att se att ni kikar in trots att jag inte bloggar så mkt ♥  kram på er!!

Ligger nerbäddad i sängen och..

Melvin 10-12 månader Melvin Permalink1
ska snart stänga ner datorn och sen snosa brevid min lillprins som sussar så gott just nu och kan inte sluta titta.. kommer titta och njuta tills den dagen jag blir ängel.. finaste unge ♥ längtar redan till imorgon bitti 05 när han väcker mig och jag får se hans gosiga leende ♥ sovgott alla!

Trött mamma.. önskar ibland det fanns en pappa!!

Melvin 10-12 månader Melvin Permalink0
Bloggen får tyvärr lida för detta.. en trött mamma.. saknar ensam tid och kunna få ro om sig själv lite.. skulle inte sitta helt fel :) Även om jag passar på att vila på dagen när lilleman sover middag så är jag ändå så fruktansvärt trött.. skulle ju inte sitta helt fel med en pappa oxå!! Att få ta största lasset helt själv är jobbigt.. Men jösses va lycklig jag är som har mina underbara barn ♥ Jag kämpar på.. biter mig i tungan om det blir för jobbigt och säger till mig själv att fan skärp till dig nu.. du klarar detta fint!!! 
Glöm inte att du kan följa oss på instagram :) melindaohman
Till top