Kärlek med ord och foton

M e l i n d a . Ö h m a n

Nu mina kära bloggläsare..

Permalink6
Vi tävlar i en tävling där ämnet är "Trygghet" snälla rösta på vår bild HÄR INNE ♥ Alla som röstar kommer få 1 valfri tavla på mail från mig =D nu kanske jag verkar desperat men jag vill vara snäll tillbaka om någon röstar på vår bild vill jag ge tillbaka något :) så in och rösta.. kommentera här sedan vad du heter och glöm inte skriva vad du heter när du kommenterar och röstar på vår bild :) TACK ♥ Ps, varför jag så gärna vill vinna? för jag tycker att priset man kan vinna kan vara bra till min lillasyster ♥ 

Melvin har Bolibompanamnsdag :)

Melvin 110919 Permalink1
Grattis älskling ♥

Melvin har fått dagisplats

Melvin 110919 Permalink1
Igår när jag hämtade in posten såg jag direkt på kuväret att det är nog från dagiset.. ville hellst lägga undan det utan att öppna men jag öppnade det.. och där står de att Melvin har fått plats från det datumet vi satt, runt 1 oktober kommer inskolningen att ske.. gaaah.. mammas bebis har blivit stor =P Blir nog roligt för honom att träffa kompisar :) måste ju tänka positivt för hans skull och det kommer nog gå bra :)
 
 
Minns en skräck upplevelse från när jag skulle inskola Edwin för ca 12 år sen.. det var fruktansvärt & skräcken sitter nog i från då.. inskolningen skedde på 1 vecka.. de skickade ut mig fort från dagiset.. trots att Edwin gallskrek efter mig sa de "att nu får du gå hem"!! med sträng röst och jag ville inte alls gå hem utan jag ville trösta mit barn!! Det var fruktansvärt och jag grät på vägen hem.. efter 3 timmar ringer de och säger jag får hämta honom för han gråter fortfarande.. fortfarande?!?!?!?! Efter det bytte jag dagis och jag sa direkt att jag ville inskola honom 2 veckor och jag lämnar INTE sonen om han inte är redo! Och det gick bättre på andra dagiset :)
 
 
Man är ju lite rädd för hur fröknarna är på dagiset.. man tänker ju alltid den tanken.. men vi får hålla tummarna :)
Till top